10 EYLÜL PERŞEMBE İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI
iste-benim-stilim-kim-ne-giydi
10 EYLÜL İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Pazartesi, Salı ve Çarşamba saat 15:30'da yayınlanan Perşembe ve Cuma günleri ise 20:00 de yayınlanan sevilen yarışma İşte benim Stilim All Star yeni bölümü ile 10 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi. Bugün yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 10 Eylül 2015 Perşembe günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 10 Eylül Perşembe günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

10 Eylül İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı.

Özden Cerrahoğlu 10 Eylül Giydiği Kıyafet:Özden bugün defileye gidiyor konsepti ile pembe sort üzerine bluz üzerinede siyah beyaz çizgili ceket ve beyaz apartman topuklu ayakkabı
giyerek çıktı.
Şort:79 TL  Ceket:230 TL    Bluz:50TL      Şapka:49 TL   Ayakkabı:80   Çanta:50 TL
İvana Sert 7Puan  -  Kemal Doğulu  Puan  -  Nur Yerlitaş Puan
Toplam 19 Puan

Çiğdem Çelik 10 Eylül Giydiği Kıyafet:Çiğdem bugün siyah mini etek üzerine de beyaz uzun kollu gömlek ve siyah açık ayakkabı ve sarı çanta takarak yürüdü.
Etek:60 TL  Gömlek:60 TL   Ayakkabı:80 TL   Çanta:50TL
İvana Sert 6 Puan  -  Kemal Doğulu 5 Puan  -  Nur Yerlitaş 5 Puan
Toplam 16 Puan

Nazlı Kayaaslan 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Nazlı bugün, Bebekte bir şeyler içmeye gidiyor konsepti ile  kırmızı göbekten bağlamalı gömlek ve yüksek bel jean pantolon ve kırmızı stiletto giyerek vizon rengi omuzdan çanta ile çıktı.
Gömlek: 40 TL   Pantolon:120 TL    Ayakkabı:50 TL Çanta:90 TL
İvana Sert 6 Puan  -  Kemal Doğulu 5 Puan  -  Nur Yerlitaş Puan
Toplam 17 Puan

Ezgi Ünal 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Ezgi bugün, mağaza açılışına gidiyor kıyafeti ise  siyah dar mini elbise ve üzerine ise siyah beyaz geometrik şeklinde ceket giyerek ve kısa siayah lugan çizme ve siyah omuzdan çanta ile podyumda yürüdü.
Elbise:50 TL    Ceket:100TL    Ayakkabı:190 TL   Çanta:150 TL
İvana Sert 6 uan  -  Kemal Doğulu 6 Puan  -  Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 18 Puan

Ayşegül Doğan 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Aysegül açık mavi kalem elbise önü dantelli turuncu stiletto ve kırmızı çanta takarak podyuma çıktı.
Elbise: 300 TL  Ayakkabı:89 TL  Çanta:260  TL
İvana Sert 5 Puan  -  Kemal Doğulu Puan  -  Nur Yerlitaş Puan
Toplam 15 Puan

Aycan Nurcan 10 Eylül Giydiği Kıyafet: İmza gününe gidiyor konsepti. Beyazlar içinde çıkan ikizlerden Aycan, Beyaz pantolon beyaz dikey siyah çizgili gömlek ve beyaz çanta giydi. Nurcan ise beyaz pantolon beyaz ceket ve içine göğüs dekolteli beyaz bluz ve siyah bir kravat giyerek çıktı. İki kardeşten Nurcan siyah topuklu ayakkabı Aycan ise beyaz topuklu ayakkabı giydi.

Pantolon 200 TL  Büstüyer 49 TL  Gömlek 250 TL
İvana Sert 7 Puan  -  Kemal Doğulu Puan  -  Nur Yerlitaş Puan
Toplam 20 Puan

Nihal Candan 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Aile büyükleri ile yemeğe gidiyor konsepti ile Bordo ceket, içine beyaz gömlek, bordo kumaş pantolon ve bordo stiletto ayakkabı, bordo siyah renkli bir çanta ile çıktı.
Ceket 150 TL  Pantolon 100 TL  Çanta 89 TL  Gömlek 100 TL  Ayakkabı TL
İvana Sert 6 Puan  -  Kemal Doğulu 4 Puan  -  Nur Yerlitaş 5 Puan
Toplam 15 Puan

Gizem Güler 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Erkek arkadaşı ile yemeğe gidiyor konsepti uyguladı. Gizem bugün yeşil uzun bir kolu açık bir kolu kapalı ceket giyerek içine siyah bir büstüyer ve siyah saçaklı bir el çantası ile sarı önü siyah taşlı topuklu bir ayakkabı giyerek çıktı.
Ceket 200 TL  Çanta 89 TL  Ayakkabı 200 TL
İvana Sert 6 Puan  -  Kemal Doğulu 6 Puan  -  Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 18 Puan

Ezgi Baylar 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Justin konserine gidiyor. Spor bir şekilde giyinen Ezgi sarı gri tonlarda desenli kısa kollu bir ceket giyerek içine uzun beyaz gömlek giydi ve altına siyah bir şort giydi, sarı askılı bir çanta takan Ezgi spor gri bir ayakkabı ile tamamlamıştır.
İvana Sert 8 Puan  -  Kemal Doğulu 7 Puan  -  Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 21 Puan

Gülşah Yılmaz 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Otelde Vakıf yemeğine gidiyor. Buz mavisi tüylü belden kemerli bir ceket ile siyah kendinden desenli kareli dar bir pantolon, bordo bir çanta ve bordo topuklu ayakkabı ile çıktı.
Ceket 125 TL Pantolon 39 TL  Ayakkabı 79 TL  Çanta 700 TL
İvana Sert 6 Puan  -  Kemal Doğulu 6 Puan  -  Nur Yerlitaş 5 Puan
Toplam 17 Puan

Nazlı Hamarat 10 Eylül Giydiği Kıyafet: Arkadaşlarla kafa dağıtmaya konsepti. Siyahlar içinde olan Nazlı siyah ve etek kısmı asimetrik bir elbise, siyah el çanta ve siyah kolye takmıştır. Elinde siyah deri ceket alan Nazlı siyah bilekten bağlamalı açık ve topuklu bir ayakkabı giyerek kombinini tamamlamıştır.
Elbise 200 TL  Ayakkabı 180 TL  Ceket 100 TL  Çanta 300 TL  Yüzük 100 TL Kolye 50 TL
İvana Sert 7 Puan  -  Kemal Doğulu 6 Puan  -  Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 19 Puan

Ayşenur Balcı 10 Eylül Giydiği Kıyafet:
İvana Sert .. Puan  -  Kemal Doğulu .. Puan  -  Nur Yerlitaş .. Puan
Toplam .. Puan

Emel Özkızıltaş 10 Eylül Giydiği Kıyafet: 
Tuğçe Ergişi 10 Eylül Giydiği Kıyafet: 

İşte Benim Stilim All Star 10 Eylül Perşembe günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Sizce Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Nazlı Hamarat Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>

işte benim stilim 10 eylülde giyilen kıyafetler, işte benim stilim perşembe günü giyilen kıyafetler, iste benim stilimde giyilen kiyafetler, iste benim stilim 10 eylül aysenur balci kiyafetleri, 10 eylülde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilimde kim kaç puan aldı, işte benim stilim 10 eylül alınan puanlar, 10 eylül günün en kötüsü kim oldu,

Benzerler
YORUMLAR