10 EYLÜL ÜTOPYADA DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR KİMLER - ÜTOPYA KİMLER DOKUNULMAZ OLDU
utopya-kimler-dokunulmazlik-kazandi
ÜTOPYA DOKUNULMAZLIK KAZANAN İSİMLER (10 Eylül 2015)

Bu hafta dokunulmazlık kazanan kişi sayısı 3 kişiye düştü ve merakla beklenen Ütopya 9. hafta dokunulmazlık sonuçları açıklandı.Bu haftanın da gazete satışları tamamlandı ve ütopya da 10 Eylül Perşembe dokunulmazlık kazananlar oldukça merak edilmektedir.

Son olarak Buket'in elendiği Ütopya da bu hafta yeni gazete satış sonuçları açıklandı. Ütopya da 9. hafta gazete satışları sonuçlarına göre dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu. Dokunulmazlıklar açıklanarak böylelikle dokunulmazlık kazanan kişiler dışındaki yarışmacılar arasında oylama yapılarak potaya giren isimlerden bir tanesi yarışmaya veda ediyor.
Yeni sistemde 9. haftaya gelinen ütopyada bu hafta yani 10 Eylül Perşembe dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu. Gazete satışlarından en çok gazetesi satılan kişiler arasından 3 tanesi dokunulmazlık kazandı. işte 10 Eylül Perşembe ütopya 9. hafta dokunulmazlık kazanan simler.

Ütopya 9. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı (10 Eylül Perşembe)

- Murat
- Tuncay
- Semih

Ütopya da Kim Kaç Kere Dokunulmazlık Kazandı
Semih 8
Serkan 8
Tuncay 7
Kürretülayn 4
Altar 4
Bahadır 3
Murat 2
Dilay 1

Ütopya 8. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı (3 Eylül Perşembe)

- Tuncay
- Semih
- Serkan
- Dilay



Giderek artan gazete satışları sonrasında yarışmacılardan dokunulmazlık kazanan 3 isim yukarıdaki gibidir. Gazete alımları ve satışları ile ilgili bilgileri de yazımızda bulabilirsiniz. 

ÜTOPYA GAZETELERİ NASIL NEREDEN ALINIR>>

Ütopya yarışmacılarının gazetelerini sizde almak ve yarışmacılara destek olmak isterseniz. Ütopya gazetelerini internet veya sms ile satın alabilirsiniz. Bu hafta üçüncü gazete satış sonuçları açıklandı ve bu hafta dokunulmaz olan kişiler belli oldu. Yazımızın devamında bu hafta ütopyada kimler dokunulmaz oldu, eleme gecesinde kimlerin isimleri yazılmayacak gibi tüm bilgileri bulabilirsiniz.

9. hafta ütopya gazete satışları, bu hafta ütopyada en çok kimin gazetesi satıldı, ütopya gazete satış sonuçları, ütopya da kimler dokunulmazlık kazandı, 10 eylül ütopyada dokunulmaz olan kişiler kimler, bu hafta ütopyada kimler dokunulmaz oldu, 10 eylül perşembe ütopya dokunulmazlık kazananlar, ütopya 10 eylul gazete satış sonuçları, utopya kimler dokunulmazlik kazandi 9. hafta,

Benzerler
YORUMLAR