12 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI - SAYISAL LOTO 12 EYLÜL SONUÇLARI
sayisal-loto-sonuclari
12 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI 

Milyonlarca kişinin oynadığı ve heyecanla bekledikleri 12 Eylül Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Sayısal Lotoda 983. haftaya gelindi. Sizlere her hafta çekilen sayısal loto sonuçları ile ilgili bilgileri aktarmaya devam ediyoruz. Her hafta Cumartesi günleri noter huzurunda çekilen şans oyunları içerisinde en çok oynanan oyun olan Sayısal Loto her hafta milyonlar dağıtmaya devam ediyor.
Cumartesi akşamları noter huzurunda Milli Piyango Genel Merkezinde çekilen sayısal loto sonuçlarını anlık olarak sitemizde bulabilir ve kaç kişi bildiği ile dağıtılan ikramiye miktarını buradan öğrenebilirsiniz.

Bugün itibari ile 983. haftaya gelinen sayısal loto da bu hafta yeni bir çekiliş günü geldi ve nefesler tutuldu. Bu hafta 12 Eylül 2015 Cumartesi akşamı çekilecek olan 983. hafta sayısal lotoda çıkan numaralar neler ve kaç kişi bildi işte detaylar.

12 Eylül 2015 Cumartesi Sayısal Çekiliş Sonuçları Açıklandı

İste 12 Eylül 2015 Cumartesi Bu Hafta Sayısal Loto'da Çıkan Numaralar 

1 - 5 - 15 - 40 - 43 - 48

Milli Piyango İdaresince yapılan açıklamaya göre 12 Eylül 2015 Cumartesi 983. hafta çekiliş sonucunda;

İkramiye Kazananlar;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto oyunu noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.

sayısal loto sonuçları 12 eylül, sayısal loto 12 eylül sonuçları, sayısal sonuçları 12 eylül, bu hafta ki sayısal loto sonuçları, dünkü sayısal lotonun sonuçları, bu haftaki sayısal loto sonuçları, sayısal loto da çıkan sayılar, sayısal sonuçları 12 eylül, sayisal loto sonuclari, 12 eylüldeki sayısalın sonuçları, sayisal loto sonuclari,

Benzerler
YORUMLAR