Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yaren Kimdir?
ATV'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk bölümü ile 8 Eylül'de ekrana geldi. büyük beğeni toplayan dizinin oyuncuları da büyük ilgi gördü.

Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Sabina Toziya gibi usta oyuncuların yanı sıra Selen Korkutan, Ece Hakim ve Demet Sevim gibi genç oyuncular da yer alıyor.

Güzel oyuncu Demet Sevim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaren karakterini canlandırıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yaren Kimdir?


Yaren, Hızır Çakırbeyli'nin yasak aşkı Nazlı'nın en yakın arkadaşıdır. Her konuda Nazlı'nın yanında olan Yaren Hızır konusunda da Nazlı'nın en büyük destekçisidir.

Demet Sevim Kimdir?


Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Demet Sevim ayrıca özel olarak oyunculuk eğitimi de aldı. İlk oyunculuk deneyimini ise reklam filmlerinde rol alarak yaşadı. Pek çok ünlü markanın reklam filminde rol alan güzel oyuncu başarılı performansı ile büyük beğeni topladı. İlk dizi deneyimini ise 2007'de rol aldığı OKS Anneleri dizisi ile yaşadı. Daha sonra ise Karadayı, Güneşi Beklerken, ve Günahkar gibi dizilerde başarıyla rol aldı.

Benzerler
YORUMLAR