GÜNEŞİN KIZLARI EMRE (SARPCAN KÖROĞLU) KİMDİR - SARPCAN KÖROĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ
gunesin-kizlari-emre-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI EMRE KİMDİR

Güneşin Kızları dizi oyuncuları oldukça merak edilmeye devam etmektedir. Başrollerinde Hande Erçel, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Miray Akay, Burcu Özbek, Berk Atan, Funda İlhan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. İzmir de başlayan bir aşkın İstanbul'a taşınmasının ardından Güneş ve Haluk'un hayatlarındaki sırların bir bir ortaya çıkmasını anlatan dizide yer alan ve merak edilen oyuncuların başında Sarpcan Köroğlu isimli oyuncu yer almaktadır. Yakışıklı oyuncu Sarpcan Köroğlu dizide Emre karakterini canlandırmaktadır. İzleyici tarafından merak edile ise Emre karakteri yani Sarpcan Köroğlu kimdir ve kaç yaşındadır. Yazımızın devamında sizlere bu soruların cevapları ile Sarpcan Köroğlu biyografi bilgilerini derledik.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

Güneşin Kızları Emre Karakteri Kimdir?

Sarpcan Köroğlu Kimdir 
gercekismi.blogspot.com'a aittir 
Güneşin Kızları dizisinde Emre karakterini canlandıran Sarpcan Köroğlu 1990 yılında Bolu’da doğmuştur. Liseyi Bolu’da okuyan başarılı oyuncu Sarpcan, Lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nü kazandı ve İstanbul’a yerleşti. Oyunculuğa merak salan Sarpcan Köroğlu 35 Buçuk Akademi’de Vahide Gördüm’den oyunculuk dersleri aldı.

İlk olarak 2010 yılında yayınlanan Elde Var Hayat adlı dizide rol aldı. Oyuncu daha sonra 2011 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizide Bülent rolü ile izleyici karşısına çıktı.Sarpcan Köroğlu 2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide de boy gösterdi. Oyuncu şimdilerde Güneşin Kızları adlı dizide Emre karakterini canlandırmaktadır.

Sarpcan Köroğlu Yaşı: 25
Sarpcan Köroğlu Boyu: 1,70
Sarpcan Köroğlu Kilosu: 85

Rol Aldığı Dizi ve Filmler: 
2010 – Elde Var Hayat (TV Dizisi)
2011 – Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)
2015 – Güneşin Kızları (TV Dizisi)

güneşin kızları emre kim, güneşin kızları emre karakteri, güneşin kızlarındaki emre, güneşin kızları emrenin gerçek adı, güneşin kızları emre resimleri, güneşin kızları emrenin boyu kilosu kaç, gunesin kizlari emre, gunesin kizlari oyunculari, sarpcan köroğlu, sarpcan koroglu biyografi, sarpcan köroğlu resimleri, sarpcan köroğlu boyu kilosu kaç, sarpcan köroğlu kim,

Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
Güneşin Kızları Peri - Miray Akay Kimdir>>
Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

Sarpcan Köroğlu Resimleri

Benzerler
YORUMLAR