Kiralık Aşk Oyuncuları Defne Kimdir? Elçin Sangu Kimdir? Resimleri, Boyu Kaç? Evli mi?
13 Ağustos 1985 İstanbul doğumlu olan oyuncu, son olarak devam eden Kiralık Aşk dizinde Defne karakteriyle kendinden söz ettirmektedir.

Üniversite Eğitimi'ni önce Mersin'de Opera ve sonra İstanbul'da  Güzel Sanatlar bölümü okuyarak tamamlamıştır. Kısa bir Tiyatro eğitimi sonrasında dönemin en popüler dizisi sayılan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde rol almış ve ilk defa televizyon ekranında seyirciler onu Jale karakteriyle tanımıştır. Devamında "Aşk Kaç Beden Giyer?", "Bir Aşk Hikayesi", "Kurt Seyit ve Şura", "Sevgim Alabora" dizilerinde rol alarak ününü artırmıştır.

Ancak Elçin Sangu'nun bir röpotajda verdiği demeçe  göre şu anda içinde bulunduğu Kiralık Aşk dizisindeki rolüne insanların verdiği olumlu dönüşlerin bu kadar çok olmasına, hem şaşkın hem de mutlu olduğunu söylemiştir.

Mesut Yar'ın programına katıldığında kendisi hakkında çok kontrolcü biri olduğunu söyleyerek, içine sinmediği hiç bir işte yer almak istemeyeceğini dile getirmiştir.
İş hayatı dışında kendisi hakkında bir diğer merak edilen konuda kızıl saçlarının doğal olup olmadığı.

Türk olsa da etnik kökeninden dolayı saçları kızıldır. Türk televizyon ekranları için alışılması gereken farklı bir başrol görüntüsü çizmekte ve kendisinin söylediği üzere kızıl olmanın yanına yakışan rol arkadaşı bulma problemi yaşattığını düşünmekte.

Özel hayatı hakkında çıkan kayda değer bir haber olmasa da, rol aldığı dizilerde ki rol arkadaşlarıyla her daim yakıştırmalar konuşulmuştur.


Kişisel bilgileri
Defne - Elçin Sangu Boyu:1.69
Kilo:60
Burcu:aslan burcu
Gözleri ne renk:yeşil
Evlendi mi: bekar
Kiminle evli: bekar

Sosyal Medya Hesapları
Twitter Adresi:  https://twitter.com/elcnsng
İnstagram Adresi: https://instagram.com/elcinsangu/?hl=en







Benzerler
YORUMLAR